Trollingtræf Bornholm 2019

Traditionen tro startede det 28. Trollingtræf Bornholm lørdag før påskeugen og man må sige det fik en hæsblæsende start 😊 og denne uge vil som vanlig stå i fiskens tegn.

undefined   undefined

94 både er tilmeldt træffet, som der kan læses mere om på www.laketrolling.dk
På grund af den kraftige vind var stort set alle både i havn, kun et par enkle prøvede lidt kræfter med den barske sø.

På den første dag vejede Freja fra båden Fraja fra Christiansø en laks ind på 4,66 kilo og Finn Christoffersen fra team No Limit vejede en flot havørred ind på 4.26 kilo

Dag 2. Det var bare stormende og kun en enkelt båd sneg sig på vandet i læ af kysten. Det gav dog også resultat for Malene Torp fra Team Morgan der fangede en flot laks på 7,30 kilo.

Dag 3. Det var atter blæsende, men mange både tog på havet for at få justeret laksefeberen. Der kom ikke så mange fisk til indvejning, men der var nogen rigtig flotte imellem. Jesper Traun fra Team Luna fik sin en rigtig flot laks og vægten stoppede ikke får den nåede 20,64 kilo – et stort tillykke. Team Gordon havde også en god dag, selv om fangstnettet røg til søs i det hårde vejr, da Kennet Sørensen fik en stor fisk på krogen og skipper Ove måtte håndlange den flotte laks på 15,52 kilo. Team Flipper Wolde og Titro indvejede også hver en +10’er.

Dag 4. Blæsten drillede stadig fiskeriet og der var ikke mange laks til indvejningen, men der var en fantastisk hyggelig stemning og godt humør blandt alle fiskere, der så frem til den gode vejrudsigt for resten af ugen. Nu er spørgsmålet kun, hvor laksene gemmer sig i Østersøen og jagten går ind på at finde dem. Bland de indvejede laks var der 5 +10 med den største på 12,70 kilo fanget af Poul Buus fra Team Smeden. De andre storfangere var Mogens Grønbech, Kim Hansen, Andy Nielsen og Lars Nielsen.

Dag 5. Det blev en rigtig flot dag og der var en god stemning ved indvejningen. Der blev snakket meget, om hvor laksene havde gemt sig efter stormen. I Østersøen er det som at lede efter nåle i en høstak, hvor laksene nu er, efter mange dages kraftigt blæsevejr.

Der kom mange flotte fisk ind og 6 af dem var +10, hvor dagens største laks på 13,28 kilo blev vejet ind af Alex Pedersen fra ”Team TDII” og lige efter kom Morten Jacobsen fra ”Black Marlin” med en laks på 13,24 kilo. John Eriksen fra ”Titro” fik en på 12,98 kilo . Søren Jensen fra ”Team Sallinge” fik en på 10,90 kilo og Bente Andersen fra ”Team Miljø” havde en på 10,98 kilo. Daniel Jensen fra ”Seahorse” sluttede af med en laks på 10,54 kilo.

Dag 6. Solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen og vandet lå nystrøget lige uden for campingpladsen. MEN sådan var det ikke ude på fiskepladserne, hvor der blev meldt om kraftig vind flere steder og mange valgte at gå tidligt i havn for at nyde det gode vejr på den skønne ø.

Tonny Johansen stod klar når indvejningen åbnede med 2 flotte laks, hvor den ene var på 12,26 kilo.

Der gik også rygter om, at en stor laks var fanget, så vi var alle meget spændte og pludselig kom 2 mænd slæbende på 2 store poser, hvor den ene var meget stor og straks var der gætterier om størrelsen. Laksen der var fanget af John Holst Nielsen var 117 cm lang og vægten stoppede på 19,36 kilo. Den anden laks de havde med var fanget af Philip Cossen, var på 10,08 kilo, så et stort tillykke til storfangerne fra Team Senseless. Båden Fraja fra Christiansø kom også med 2 pæne laks, med den største på 10,14 kilo.

Dag 7. Det blev en dejlig dag 😊 Hele Østersøen lå blank og solen skinnede kraftig, så der var rift om solcremen. Der blev fisket over det hele og med rigtig fine fangster, der skabte den længe ventede kø ved indvejningen.

13 laks kom på storfangerlisten som er 10+ kilo. Peter Pedersen fra team Shark, vejede den første skønhed ind, hvor vægten først stoppede på 14,78 kilo, men kort tid efter lukkede Bent Paulsen båden Freja op for sin fiskekasse, hvor der i bunden gemte sig en på hele 16,68 kilo og han overtog så titlen med 3. største laks. Tommy Larsen fra båden Katrine begyndte også at finde formen frem med en laks på 14,00 kilo. Lone Christiansen (fra Norge) kom også med en flot laks på 13,82 kilo, så man må sige det blev et billede med to skønheder 😊

I dag er det sidste dag i træffet og igen med et fantastisk vejr. Sidste indvejning er kl. 17.00 hvorefter resultaterne gøres op og der efterfølgende er præmieoverrækkelse.

Så var det sidste dag og vejrguderne var igen med os 😊 Sidste indvejning var kl. 17.00, men det gode vejr holdt flere på vandet, da de skulle nyde ugens sidste tur, før de skulle hjem fra ferien. Anders Schou var den første ved indvejningen og den 112 cm lange laks stoppede først vægten på 14,84 kilo. Anette Kragh vejede en flot laks ind på 11,82 kilo, Jan Kohlmitz en på 10,34 og Jesper Lodberg en på 10,14 kilo.

Der blev under træffet vejet 36 laks ind over 10 kilo, 3 laks over 15 kilo og en over 20 kilo. Så trods de få gode fiskedage må det siges at være flotte fangster 😊 Dagen blev afsluttet med præmiering og præmieoverrækkelse.  Se præmieringen på Facebooksiden Trolling Træf Bornholm.


Slutresultater den 20/4

Største laks

Jesper Traun (Luna) 20,64

undefined

Præmier:

GARMIN plotter 922 XX

Radar HD +18 AIS 800

Gavekort til Hotel Siemsens Gaard

Gavekort til Check Point Marine


John Holst Nielsen (Senseless) 19,36

undefined

Præmier:

RAIMARINE 7" plotter m/transducers

Gavekort til Check Point Marine


Bent Paulsen (Freja) 16,68

undefined

Præmier:

2 Maxximus stænger

2 Tekota HG-LC 600 linetællerhjul

Fiskekort

Gavekort til Check Point Marine


Største havørred

Claus Mourier (Morgan) 5,86

undefined

Præmier:

4 RHINO Trollingstænger Wizard

Gavekort til Hotel Siemsens Gaard


Finn Christoffersen (No Limit) 4,26

undefined

Præmie:

3 TEKOTA linetællerhjul


Vindere af:

TEKOTA HG-LC 600 Linjetællerhjul:

Freja Jensen (Fraja)

Malene Torp (Morgan)

Jesper Traun (Luna)

Kenny Olsen (Samos)

Daniel Jensen (Seahorse)

John Holst Nielsen (Senseless)

Carsten Adler Juhl (Plan B)

Lars Høyer (Trolling-Logen)


Grejpose fra RHINO:

Finn Christoffersen (No Limit)

John Eriksen (Titro)

Poul Buus (Smeden)

Morten Jakobsen (Black Marlin)

Tonny Johansen (Mie)

Bent Paulsen (Freja)

Lone Christiansen (Fishermann)

Lars Høyer (Trolling-Logen)


Grejtaske fra KINETEC og andre:

Lejf K. Pedersen (Titro)

Allan Törnqvist (Great Balls of Fire)

Jacob Neemand (Black Marlin)

Marianne Dalberg-Pedersen (Baron)

Benny Knudsen (Pasta)

Brian B. Falkner (Chilie)

Lejf K. Pedersen (Titro)


Fyldt blinkboks fra WOLNER:

Freja Jensen (Fraja)

Anette Kragh (Agnes)


Et års abonnement til Fisk & Fri:

Jens Peter Anker Jensen (Fraja)

Tonny Johansen (Mie)

Marie Hansen (Miss Quick)


Gavekort til Siemsens Gaard:

Claus Børgesen (Solvej)


Sponsorer: 

Sannes Familiecamping
Sport Dres Bornholm
Eastside Trolling
Garmin
Raimarine
Jagt og fiskerimagasinet
Kinetic Fishing 
Rhino
Hotel Siemsens Gaard 
Bøge's både
Fladen Fishing 
Tempo Både
Fiskekortet
ProLan Danmark 
MarineXperten
Fisk & Fri
Check point Marine
Wolner Fishing

undefined

 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined