Trollingtræf Bornholm 2004

Laksefiskeri i verdensklasse.

Træf 2004

Trollingtræf Bornholm var igen i år en fantastisk succes. De 9 dage som træffet varede var vejrguderne med os og der  blev i alt 8 fiskedage. Hver båd indvejede i snit 3 laks om dagen! (84 både x 3 lakse x 8 dage = et fantastisk fiskeri)

Laksene havde en gennemsnitsvægt på 5,54 kg og 53 laks var over 10 kg.
Der var 84 både tilmeldt træffet. De dystede naturligvis om at fange de største og flotteste fisk, for naturligvis konkurrerer man og selvfølgelig er der indbyrdes kappestrid og venskabeligt drilleri, men der er først og fremmest en rar atmosfære, hvor lystfiskere med hang til trollingfiskeri kan udveksle erfaringer og oplevelser.

Trollingtræffet foregår i en hyggelig atmosfære, hvor der hver dag under indvejningen er lidt godt til den saltvandstørre gane, komponeret med de gode fangsthistorier. Selv om trollingtræffet handler meget om hygge, så var der en række flotte præmier på spil.

Trollingtræffet afsluttedes med præmiering af de tre største laks, de tre største havørreder, ugens flotteste fisk samt ugens båd.
Årets hovedpræmie, der blev givet til den, der under træffet fangede den største laks, var i år en Lowrance LGC 104, 10" farveekkolod/navigator til en værdi af ca. 25.000 kr.

Præmien for Årets båd, der blev givet til den, der under træffet fangede flest laks over 10 kg, var en  Yamaha Trollingmotor, 4 takts, 6hk til en værdi af ca. 16.000,- kr.

De øvrige præmier var alle pæne brugs- og grejting.

Præmieringer:

Træf 2004

Største laks:
1. 15,88 kg Hans Larsen, præmie: Lowrance LGC 104, 10" farvekkolod/navigator
2. 15,76 kg Philip Teller,  præmie: Canon unitrol dovnrigger
3. 14,46 kg Lars Thomsen, præmie: Grejboks og fiskegrej

Største ørreder:
1. 9,80 kg Hans Mosbæk,  præmie: Lowrance ekkolod
2. 4,82 kg Tonny Johansen,  præmie: grejboks og flydedragt
3. 4,80 kg Ove Gordon Pedersen, præmie: fiskegrej

Ugens flotteste fisk:
Var en havørred med en konditionsfaktor på 1,390, fanget af Hans Mosbæk, som vandt en flot Trollingstang med  hjul. Fra Sport Dres – Rønne

Ugens båd blev
"Playboy", med Flemming Snowmann, der indvejede 7 laks over 10 kilo. Præmien var en Yamaha Trollingmotor

Træf 2004

Melsted Trolling Center har over 10 års erfaring med trollingfiskere. Sidst i 80´erne, da trollingfiskeriet endnu var i sin vorden i Danmark, stillede Sannes Familiecamping sine faciliteter til rådighed for pionererne.

Med kun 500 m til Melsted Havn var dette den ideelle base for jagten på storlaks. Året efter satte de selv hinanden stævne i påsken til et Trolling Træf, der således blev det første. Dette træf har Allan fra Sannes Familiecamping siden hen holdt i hævd og det er nu blevet en årlig begivenhed, med en konkurrence, der strækker sig over en hel uge.

Udover udlejning af annoncere trollingbåde, har Melsted Trolling Center en lille grejforretning, som fører de mest fangende agn og det trollingudstyr man kan stå og mangle. Gør man som gæst en rigtig storfangst under sit besøg, bliver årstal, laksens vægt og fangers navn indgraveret på en messingplade og hængt op på den store egetræsplanke blandt de andre storfangere. Melsted Trolling Center er og bliver stedet hvor trollingfiskere bor og mødes.